Vége az újpesti kupaálmoknak!

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 14. 20:17
Újabb pofont kapott az Újpest! A nemrégiben edzőt váltó lila-fehérek gólnélküli döntetlent játszottak a Zalaegerszeggel a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján. Mivel a zalaiak az első meccsen győztek, így történetük során először játszhatnak kupadöntőt. Ellenfelük a Honvédot kiütő Debrecen lesz.


Volt ott minden. Két meg nem adott gól, büntető, sérülések... Először Illés Gyula gólját érvénytelenítette a játékvezető les miatt, majd Tóth Norbert lőtte az egykori társba, Vlaszák Gézába a megítélt büntetőt. A félidő derekán Takács Zoltán fejelt a zalai kapuba, ám lökés miatt ez a találat sem volt érvényes. 

Fordulást követően sem tudott egyetlen helyzetet sem gólra váltani a vendégcsapat, így az új edző, Mészöly Géza elkönyvelhette az első keserű élményt. A zalaiak viszont történetük során először jutottak be a kupadöntőbe. 

Ha Csank János együttese nem is áll majd fel a dobogóra az NB I-ben, akkor is számíthat az Európa-liga szereplésre, hiszen döntőbeli ellenfele, a Debrecen szinte biztosan a bajnokság első vagy második helyén végez majd.

LABDARÚGÓ MAGYAR KUPA:
ZALAEGERSZEG-ÚJPEST 0-0
A Zalaegerszeg 1-0-s összesítéssel jutott a döntőbe.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Loki jutott elsőként a kupadöntőbe
A Debrecen a Nagyerdőn 2-1-re legyőzte a Budapest Honvédot, ezzel 3-2-es összesítéssel a labdarúgó Magyar Kupa fináléjába verekedte be magát. A címvédő ezzel kipottyant....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu