Van Persie csak nem a Man. Cityé lesz?!

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 6. 11:58
Robin van Persie nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a Manchester Cityhez szerződjön a nyáron. Az Arsenal holland támadója egyelőre maga sem tudja, hogyan alakul a jövője, de szíve szerint maradna a Premier League-ben.


Cesc Fabregas és Samir Nasri távozása, valamint a borzasztó idényrajt azt eredményezheti, hogy az Emiratesben ragadt sztárok is új munkaadót kereshetnek.

A legérzékenyebb veszteség a csapatkapitány, Robin van Persie elvesztése lenne, aki még nem határozott a hogyan továbbról.

„Fogalmam sincs, mit fogok csinálni – nem tudom megjósolni a jövőt” – nyilatkozta a gólvágó a The Times brit lapnak.

„Mindenki a saját cégére kovácsa, és csak később látja, tehette-e volna jobban a dolgát” – mondta sejtelmesen Van Persie, aki a minap szerezte századik gólját tétmeccsen az Arsenalban.

Arról ugyanakkor hallani sem akar, hogy elhagyja a szigetországot, annak a gondolatával viszont hajlandó eljátszani, hogy a Manchester Cityben játsszon.

„Nem tudom, hogy oda megyek-e, de egy biztos: amikor az Arsenalhoz kerültem, mindig megvertük a Cityt, ám az utóbbi időben rengeteg minden történt az angol labdarúgásban.”

„Mindenesetre úgy hiszem, a Premiership a legjobb bajnokság a világon, mindent megad nekem, amire vágyom.”

Arra a felvetésre, hogy Arsene Wenger játékospolitikája-e a hibás a gyenge szereplésért, kitérő választ adott.

„Nem vagyok technikai igazgató vagy edző, nem az én feladatom, hogy ítélkezzem.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu