Valdés: Arsenal és Barca helyett Monaco

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 14. 10:43
Víctor Valdés jövő nyáron biztosan elhagyja a Barcelona csapatát, ahol 12 sikeres esztendőt töltött, többek között hat spanyol bajnoki címet is szerzett, és több mint 500 meccsen játszott. A hírek szerint azonban visszautasította az Arsenal megkeresését, és inkább a dúsgazdag AS Monaco ajánlatára bólintott rá.


 

Víctor Valdés már a nyáron el szerette volna hagyni a Barcelona csapatát, szerződését nem hosszabbította meg, de mivel végül senkivel sem sikerült megegyeznie, végül mégis maradt annak 2014 nyári lejártáig.

A 31 éves kapus 2002 óta játszik a katalánok első csapatában, és több mint ötszáz meccsel a háta mögött új kihívásokra vágyik. Megvan az esély, hogy a világ egyik legerősebb bajnokságába, a Premier League-be igazoljon, de nagy valószínűség szerint a több pénzt fogja választani.

A Daily Mail értesülései szerint ugyanis Valdés visszautasította az Arsenal ajánlatát, és a jóval kisebb presztízsű francia bajnokságba, az AS Monacóhoz szeretne igazolni. Ott újra együtt játszhat Éric Abidallal (ő maga ezt jelölte meg fő okként), és persze a fizetése is jóval nagyobb lesz, mint Londonban lenne.

A Barcelona közben mindent elkövet a pótlása érdekében, és már meg is egyezett a Borussia Dortmunddal Marc-Andre ter Stegen átigazolási díjáról (6,75 millió font), de Gerardo Martino vezetőedző továbbra sem tett le Thibaut Courtois (21 éves, Chelsea, de kölcsöben az Atlético Madridnál) vagy Fraser Forster (25 éves, Celtic FC) megszerzéséről.

Címkék: Víctor Valdés
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu