Vadócz Dániába szerződött

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 6. 19:34
Vadócz Krisztián döntött, és egy évre aláírt a dán élcsapat Odenséhez. A hírt az együttes hivatalos honlapja erősítette meg. A sportigazgató agyba-főbe dicsérte a magyar válogatott középpályást.


 

„Vadócz Krisztián nagyon izgalmas játékos, aki mentálisan és fizikálisan is erős, keményen dolgozik és technikailag nagyon képzett” – jellemezte Poul Hansen az Odense portálján.

„Spanyolországban és Hollandiában megszerezte azt a rutint, amire nekünk most nagy szükségünk van. Krisztiánt hosszú ideje figyeltük, remekül be fog illeszkedni a dán futballba.”

Vadócz az előző szezont a holland NEC Nijmegenben töltötte, előtte három idényt húzott le a spanyol élvonalban szereplő Osasunánál.

Az Odensének reális esélye van arra, hogy akár bajnokságot is nyerjen, negyedikként mindössze négy ponttal van lemaradva az éllovas Köbenhavntól.

Az első hely azért is kiemelt fontossággal bír, mivel a bajnok alanyi jogon szerepelhet a Bajnokok Ligája főtábláján, így idén a Nordsjaelland is.

A 40-szeres magyar válogatott labdarúgó mellett Varga Józsefet is csábította az együttes, de ő végül maradt Debrecenben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu