Ultimátumot kapott a Manchester City

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 17. 09:06
Alig több mint 24 órája maradt, hogy véglegesítse James Milner átigazolását a Manchester City, miután az Aston Villa ultimátumot adott az együttesnek - állítja a The Guardian.


„Vagy szerdáig megszületik a megegyezés, vagy a középpályás a következő szezonra nálunk marad" – hangzik a birminghamiek kijelentése a tekintélyes lap szerint.

A tárgyalások folynak, de a játékos annyira megelégelte a felek közötti huzavonát, hogy addig nem szeretne pályára lépni, míg nem dől el sorsa.

Az átigazolást Stephen Ireland üzletbe iktatása tartja fel, aki ha zöld ágra vergődne a két klub, akkor az Aston Villába kerülne cserébe, ám a játékos 2 millió fontot követel a gyárvárosiaktól, mint fájdalomdíj.

Amennyiben a City szerda reggelig nem tudja lezárni a szerződtetését, Milner felül a repülőre és elutazik csapatával a Rapid Wien elleni Európa-liga selejtezőre, ezzel pedig lezártnak tekinti az ügyet.

Történik mindez annak ellenére, hogy az Aston Villa hajlandó lenne lemondani róla, ha megkapná érte becsült értékét, nagyjából 26 millió fontot.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu