Ultimátum Téveznek és Montolivónak

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 16. 21:38
Angol sajtóértesülések szerint két hetet kapott Carlos Tévez arra, hogy eldöntse, kitart-e a BL-ben is ütőképes együttest építő Manchester Citynél vagy eligazol Olaszországba, esetleges Spanyolországba. Firenzében Andrea Della Valle elnöknek lett elege a Riccardo Montolivo körüli huzavonából, s arra szólította fel a Fiorentina irányítóját, valljon színt, marad vagy megy.


Carlos Tévez a Stoke ellen megnyert szombati FA-kupa döntő után ismét csak hangsúlyozta, nincs problémája Roberto Mancini menedzserrel, ha csapatot vált, annak családi okok lesznek a hátterében.

A csatár felesége Argentínában neveli két gyermeküket, és esze ágában sincs a füstös gyárvárosba költözni. A mediterrán környezetben sokkal inkább otthon érezné magát. Az Inter, a Milan, és a Real Madrid lépésre készen figyeli a fejleményeket.

Eközben Itáliában Riccardo Montolivo szerződéshosszabbítási kálváriájából lett elege a Fiorentina első emberének, Andre Della Vallénak. ''Az ő esete különleges, nem most jár le a kontraktusa, de elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, amikor döntenie kell a hogyan továbbról. Mindent megtettünk, ami tőlünk telhető, többet nem tehetünk" - üzent az elnök a 2016-ig szóló, évi kétmillió eurót garantáló tervezetre hivatkozva. A háttérben az Inter és a Juventus is csábítja a játékost.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu