Ukrajnába igazolt az Arsenal-fiú!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 21. 16:49
Miközben a csapat Ausztriában edzőtáborozik, Eduardo Ukrajnában van - és ott is marad egy jó ideig. A horvát csatár a 6 millió fontért , négy évre a Sahtar Donyeckhez igazolt. Slaven Bilic, horvát szövetségi kapitány kimondottan üdvözölte a játékos döntését. Dmitro Csihrinszkij után tehát itt az újabb sztár.


Immáron hivatalos, hogy a 27 éves brazil-horvát támadó Darijo Srna csapatához szerződött. A két válogatott futballista tehát már egy klubcsapatban is futballozhat. Az ukránok mihamarabb szeretnék bemutatni a támadót a sajtónak és a szurkolóknak.

Eduardo Da Silva a Dinamo Zagreb, az Inter Zapresic után ment 2007-ben az Arsenalhoz, hogy súlyos sípcsonttörését követően visszatérjen, majd a Sahtarhoz kerüljön. 

"Beszéltem Eduardóval, aki nagyon fel volt dobva, hogy a donyeckiekhez szerződött - kezdte Slaven Bilic, a horvát válogatott szövetségi kapitánya. - Egy kifejezetten erős bajnokságba került. Ebben a szezonban a Sahtar a Bajnokok Ligájában szerepelhet, ez is közrejátszott a döntésében. Ez a nemzeti csapatnak is jó."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ukrajnába vihetik az Arsenal csatárát
Közelít az Arsenal kegyvesztett csatára, Eduardo da Silva megszerzéséhez az ukrán labdarúgó-bajnokság címvédője, a Sahtar Donyeck, amely a Daily Mail szerint nagyjából hatmillió fontért költözhet Londonból Ukrajnába....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu