Újra bajba sodorta magát Arsene Wenger

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 17. 10:24
VIDEÓ! Szegény embert az ág is húzza: nem elég, hogy az Arsenal frissen elveszítette csapakapitányát, sérülések béklyózzák a csapatot, sovány 1-0-s előnnyel utazik Udinébe a BL-selejtező visszavágójára és Arsene Wenger és Robin van Persie eltiltás miatt nem lehetett ott a keddi mérkőzésen, most napvilágot látott, hogy a menedzsert újra elmeszelhetik. A francia nem nyilatkozott, Theo Walcott igen. Két Ágyús megsérült a mérkőzésen.


 

A szakember korábban az új csékának választott holland válogatottal egyetemben egymérkőzéses büntetést kapott, amiért dühében nem megfelelő szavakkal illette a Barcelona elleni tavaszi összecsapást fújó játékvezetőt, Massimo Busaccát.

Idáig minden rendben is van, de a szankció értelmében a tréner nem is kommunikálhatott csapatával, így a kispadon ülő edzői stábbal sem, ehhez képest kapott utasításokat a segédedző Pat Rice, mégpedig a tartalékokkal foglalkozó Boro Primoracon keresztül.

Ezt az UEFA is észlelte, és a szünetben figyelmeztette az Emirates stadion nézőterén helyet foglaló franciát, hogy szabályellenesen cselekszik, amikor sms-eket küldözgett kollégáinak és hagyja abba az együttes irányítását a háttérből - aki így is tett.

Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e további következménye az európai szövetségnél tettének, az viszont biztos, hogy Wenger, mivel valójában nem volt részese a mérkőzésnek, így nem is állt az újságírók rendelkezésére a lefújást követően. Ott volt viszont Theo Walcott:

„Itt az ideje, hogy továbblépjünk. A klub nagy játékosa volt, de már távozott. Van még bőven tehetséges futballista a keretünkben és mi hiszünk benne, hogy elérhetünk valamit ebben a szezonban" – reagált Cesc Fabregas távozására a gólszerző.

„Nem végeztük be a munkát, jó helyzetben voltunk, de a párharc messze van attól, hogy eldőljön – reagált a gyors vezető gól utáni henger hiányára a támadó, aki nem aggódik. – Mindent beleadtunk,  másodjára nem kaptunk találatot és bárhol képesek vagyunk nyerni."

Épp a stabilnak tűnő védekezés egységét bonthatja meg Johan Djourou és Kieran Gibbs sérülése. Utóbbi kezdőként lépett pályára, de a szünet után már nem tért vissza, míg az őt váltó svájci alig kilenc perccel beállása után cserét kért. Mindketten térdükkel bajlódnak. A páros a londoniak közlése szerint jó eséllyel kihagyja a Liverpool elleni hétvégi rangadót.

BAJNOKOK LIGÁJA, RÁJÁTSZÁS, 1. MÉRKŐZÉS:
ARSENAL-UDINESE 1-0 (1-0)
Arsenal, Emirates-stadion, vezette: Kevin Blom (holland).
ARSENAL: Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs (Djourou, 46., Jenkinson 55.) - Song, Rosicky (Frimpong, 71.) - Walcott, Ramsey, Gervinho - Samah. Menedzser: Arsene Wenger.
Cserék: Fabianski - kapus, Oxlade-Chamberlain, Djourou, Arsavin, Jenkinson, Frimpong, Bendtner.
UDINESE: Handanovic - Ekstrand, Benatia, Larangeira, Neuton (Pasquale, 59.) - Agyemang-Badu - Isla, Asamoah, Pinzi (Abdi, 88.), Armero - Di Natale. Vezetőedző: Francesco Guidolin.
Cserék: Belardi - kapus, Denis, Vydra, Abdi, Pasquale, Doubai, Fabbrini.
Gólszerző: Walcott (4.)
Sárga lap: Walcott (11.), Gibbs (45.), ill. Ekstrand (2.), Neuton (11.), Pinzi (71.), Armero (79.)
A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA:

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu