Újabb edzőt rúgtak ki a Bundesligában!

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 22. 12:19
Példátlan edzőmenesztési hullám seper végig a Bundesligán! Ezúttal Michael Skibbét menesztette a Frankfurt, utódja Cristoph Daum lesz.


Az elmúlt másfél hónapban Skibbe a hatodik edző, akitől megválik aktuális klubja. Steve McClarent a Wolfsburgból, Michael Frontzecket a Gladbacból, Armin Veht a Hamburgtól, Felix Magathot a Schalkétól, és - bár munkáját majd csak a szezon végén fejezi be - Louis Van Gaalt a Bayerntől rúgták ki.

A frankfurtiak természetesen a gyengébb szerepléssel magyarázzák döntésüket, a csapat így hiába nyert a hétvégén 2-1-re a St. Pauli ellen, Skibbének mennie kellett. Az Eintracht jelenleg a 14. helyen áll a 18 csapatos Bundesligában, 27 forduló után 31 pontot gyűjtött.

A gárdát az a Christoph Daum veszi át, aki korábban Kölnben, Stuttgartban és Leverkusenben is volt már edző, ez utóbbitól kokainügye miatt távoznia kellett. Az 57 éves szakember legutóbb a török Fenerbahcénál dolgozott, jelenlegi szerződése aaz idény végéig szól, de adott esetben meg is hosszabbíthatják azt. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Schalke kirúgta Felix Magathot
A Schalke felügyelőbizottsága szerdai reggeli rendkívüli ülésén menesztette Felix Magath vezetőedzőt. A döntés úgy hírlik az eredmények ellenére nem véletlen, a szakember többször túllépte hatáskörét, és pereskedés veszi...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu