U21: telt ház vár ránk Olaszországban

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 14. 22:39
Róth Antal az olaszok elleni keddi Eb-selejtező időpontjában és helyszínén, a casaranói stadionban tartott bő egyórás edzést az U21-es keret tagjainak. Mindenki bevethető lesz a meccsen, amelyre táblás házat várnak.


 

A csapat hétfő délelőtt tengerparti séta helyett a közeli Leccével ismerkedett meg, miután a szeles időjárás inkább a városnézésnek kedvezett.

Kedden este a szervezők telt házat várnak a felújított, négyezres befogadóképességű casaranói Giuseppe Capozza Stadionba - számol be az mlsz.hu, amely bár negyedosztályban szereplő együttesnek ad otthont, mégis első osztályú gyepszőnyeggel rendelkezik, így kifogástalan körülményeket biztosít a találkozó számára.

A telt ház érdekében sokat tettek az olaszok, elsősorban azzal, hogy hibátlan teljesítménnyel vezetik a 7. csoport mezőnyét. Biztos, ami biztos, a környék fő útjai mellett nagy számban helyezték el a Ciro Ferrara vezetőedzőt ábrázoló, a mieink elleni mérkőzést beharangozó óriásplakátokat.

A hétfő délutáni 70 perces foglalkozáson minden futballistánk teljes értékű munkát végzett, a védő- és támadó játékosok speciális feladatokkal hangolódtak a roppant nehéznek ígérkező Eb-selejtezőre. Az edzés végén a beadások utáni befejezéseket gyakorolták a fegyelmezett játékra készülő magyar válogatott tagjai.

A kedden 17 órakor kezdődő találkozón észt játékvezetői négyes működik közre, a mérkőzés legfontosabb eseményeit az uefa.com-on lehet nyomon követni.

Címkék: u21
 
SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Három egymást követő siker. Szerinted kijuthat-e a magyar labdarúgó-válogatott 1972 után ismét az Eb-re?
Persze, mostantól nincs megállás, találkozunk az Eb-n! 11.5%
 
A hollandok más dimenziót képviselnek, becsúszhatunk másodikként - de a pótselejtezőn elvérzünk 24.2%
 
Végre leverjük a svédeket: másodikként, a pótselejtezőben csodát teszünk és kijutunk! 41.5%
 
Miről beszélünk? 22.8%
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu