U21: megnyert meccset buktunk el

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 28. 20:55
A magyar U21-es válogatott a szünetben még 2-1-re vezetett Splitben a horvát válogatott elleni felkészülési mérkőzésen, ám a találkozó hajrájában két gólt is szerző házigazdák végül 3-2-re nyertek.


A Gulácsi Péter (Megyeri Balázs, a szünetben) - Szokol Zsolt (Kálnoki-Kis Dávid, a 91. percben), Litauszki Róbert, Fiola Attila, Devecseri Szilárd - Kiss Máté (Hidi Patrik, a 64. percben), Simon Ádám (Takács Péter, a 86. percben) - Balázs Benjamin, Gosztonyi András (Simon András, a 89. percben), Simon Krisztián (Lázár Bence, a 62. percben) - Eppel Márton (Katona Máté, a 82. percben) összeállításban játszó magyar válogatott a 40. percben már kettő nullára is vezetett Gosztonyi és Balázs egyaránt lesipuskás góljával, de még a szünet előtt szépített a házigazda Pavlovic révén.

A hajrában bedarálták a mieinket, Skvorc bombagóljával és Kramaric 90. percben értékesített tizenegyesével fordult a kocka a végére.

"Az első félidőben azt a játékunkat tudtuk játszani, amelyre majd a tétmérkőzéseken is szükség lesz. Szervezetten és jól futballoztunk, a második félidőben azonban ezt már nem tudtuk megismételni. A döntetlen igazságosabb eredmény lett volna" – nyilatkozta a mérkőzés után az MLSZ.hu-nak Róth Antal szövetségi edző.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu