U21: elkerülhető vereség Ausztria ellen

Létrehozva: 2013. október 10. 19:08
U21-es válogatottunk két győzelem után egy vereséggel folytatta szereplését Eb-selejtező csoportjában, Győrben, Ausztria korosztályos legjobbjai ellen, csütörtök este. "Nemzetközi szinten nem fér bele ennyi hiba a játékba, főleg egy ilyen erős ellenféllel szemben" - nyilatkozta a szövetségi edző a meccs után az mlsz.hu-nak.


Róth Antal együttese két nyertes meccsel kezdte az Eb-selejtező sorozatot, az albánokat idegenben, a bosnyákokat otthon győzte le, míg az osztrákok két győzelemmel és egy vereséggel várták a győri összecsapást. A mieink egy éve nem szenvedtek vereséget, tavaly ősszel éppen Ausztria ellen kaptak ki egy idegenbeli felkészülési mérkőzésen.

Schaub kipattanóból szerzett vezetést az osztrákoknak, a mieink kétszer is egyenlíthettek volna a szünet előtti percekben.

Róth Ugrai Rolanddal frissítette a támadósort, és a szombathelyi csatárnak volt is egy nagy lehetősége a félidő elején, de nem született belőle gól. Az idő múlásával egyre többet kellett kockáztatnia a magyar válogatottnak, és ezt a védekezésünk sínylette meg, a 66. percben Schaub kiváló passzal hozta ziccerbe Zuljot, aki nem hibázott öt méterről.

U21-es Eb-selejtező, Győr
Magyarország-Ausztria 0-2 (0-1)

Magyarország: Jova Levente - Szolnoki Roland, Otigba Kenneth, Lang Ádám, Baráth Botond - Windecker József, Vécsei Bálint - Kleinheisler László (Ugrai Roland, 46.), Adorján Krisztián (Bese Barnabás, 80.), Holman Dávid - Radó András (Bacsa Patrik, 60.).

Ausztria: Christoph Riegler - Patrick Farkas, Lukas Spendlhofer, Florian Neuhold, Gerald Peinsipp - Simon Piesinger, Daniel Offenbacher - Louis Schaub (David Schloffer, 70.), Robert Zulj, Kevin Stöger (Alessandro Schöpf, 81.) - Michael Gregoritsch (Florian Kainz, 62.) Gólszerző: Schaub a 13. , Zulj a 66. percben.

Címkék: u21
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu