Tőzsér és Feczesin kezd a válogatottban

Létrehozva: 2011. november 11. 11:50
Egervári Sándor kijelölte az esti Albert Flórián-emlékmérkőzésen pályára lépő kezdő tizenegyet. A szövetségi kapitány a kezdőcsapatba jelölte az újonnan meghívott Tőzsér Dánielt és Feczesin Róbertet, a hosszú sérülése után nemrégiben felépült Gera Zoltánt, valamint a mérkőzés után az U21-es válogatottba visszatérő Kádár Tamást is Liechtenstein ellen.


„Bő kerettel dolgoztunk az elmúlt napokban, a huszonnégy játékos közül szeretnék minél többet mérkőzés közben is megnézni, kíváncsian várom, hogy az új játékosok hogy oldják meg a rájuk bízott feladatokat" - kommentálta kezdőcsapata kijelölését Egervári Sándor a Magyar Labdarúgó-szövetségnek.

„A mérkőzés részben a kísérletezés jegyében telik, de feltétlenül győzni szeretnénk, és jó játékkal tisztelegni Albert Flórián emléke előtt. Akad több olyan játékos, aki ezúttal a kispadra sem fért oda, de Poznanban tagja lesz a kezdőcsapatnak.”

A magyar együttes péntek este 6 órakor kezd Liechtenstein ellen, míg négy nap múlva Lengyelországban vendégeskedik a nyári Európa-bajnokság társházigazdájánál.


A Liechtenstein elleni kezdőcsapat: Bogdán Ádám - Lázár Pál, Korcsmár Zsolt, Juhász Roland, Kádár Tamás - Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Tőzsér Dániel, Dzsudzsák Balázs - Feczesin Róbert, Priskin Tamás.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu