Tovább marad a Pool holland ásza

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 16. 13:48
Szombaton kora délután a klub hivatalos közleményben tudatta a világgal: Dirk Kuyt egy évvel meghosszabbította szerződését. A Vörösöket 2006 óta erősítő holland labdarúgó alá is írta a 2013-ig szóló megállapodást.


A világbajnoki ezüstérmes játékos öt évvel ezelőtt a Feyenoordtól igazolt az Anfieldre, az angol együttes tagjaként 235 találkozón 61 gólt szerzett.

„Nagyon elégedettek vagyunk: Dirk hosszú ideje szerepel nálunk, kiváló teljesítményt nyújt. Remek érzés, amikor egy ilyen tapasztalatú és elszántságú labdarúgó kötelezi el hosszabb távra magát a klubhoz” – jelentette ki Damien Comolli sportigazgató.

Dirk Kuyt munkabírása, elszántsága és lelkesedése miatt régóta a Pool-drukerrek nagy kedvence, idén azonban újabb híveket szerzett magának, amikor beírta magát a klub történetének aranykönyvébe. A holland futballista ugyanis három gólt szerzett az ősi rivális Manchester United elleni rangadón.

„Csodálatos érzés, hogy másodszor is szerződést hosszabbíthattam a klubnál. Kiváltságot jelent, hogy visszasegíthetem a klub az őt megillető helyre, vagyis a topcsapatok közé. A Liverpool FC a világ egyik legnagyobb csapata, különleges érzés, hogy tagja lehetek. Az elmúlt években többször értünk a nagy siker közelébe, de sajnos egyszer sem nyertünk. Minden vágyam, hogy ezt mihamarabb megtegyük” – mondta Kuyt.

A holland klasszis úgy véli, a nemrég lezajlott tulajdonosváltás és Kenny Dalglish menedzseri kinevezése egy új, ismét rendkívül sikeres korszak ígéretét hordozza magával.

„Hiszek ebben, ezért harcolok majd a jövőben!” – jegyezte meg a népszerű játékos.


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu