Tizenegy gól az Arsenal varsói meccsén!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 7. 18:57
Egy átlagosnak mondható vízilabda-mérkőzés végeredményét hozta a Legia Warszawa-Arsenal felkészülési mérkőzés. Az Ágyúsok az első félidő derekára már háromgólos hátrányba (!) kerültek, de végül a második felvonásban fordítottak és megérdemelten győztek 6-5-re a remek hangulatú varsói találkozón. A meccsen Eboué duplázott, de Samah, Gibbs, Emmanuel-Thomas és Nasri is kivette a részét egy-egy góllal a győzelemből.


 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:
LEGIA WARSZAWA - ARSENAL  5-6 (3-1)
LEGIA: Antolovics - Jedrzejczyk (Kumbev, 89.), Kneżevics, Wawrzyniak, Komorowski - Manú (Kucharczyk, 90.), Vrdoljak (Iwanski , 28.), Borysiuk, Cabral (Giza, 68.), Rybus - Mezenga (Chinyama, 63.). Vezetőedző: Maciej Skorza.
(kispad: Mahnovszkij, Radovics, Szalachowski, Chinyama, Giza, Iwanski, Kumbev, Kucharczyk)
ARSENAL: Fabianski (Szczseny, 46.) - Sagna, Vermaelen, Koscielny, Clichy - Rosicky (Vela, 46.), Frimpong (Gibbs, 46.), Nasri - Wilshere (Lansbury, 70.), Walcott (Eboué, 46.) - Samah (Emmanuel-Thomas, 70.). Menedzser: Arsene Wenger.
(kispad: Szczesny, Gibbs, Nordtveit, Eboué, Lansbury, Vela, Emmanuel-Thomas)
Gólszerző: Cabral (17.), Jedrzejczyk (32., 37., 73.), Iwanski (91.), ill. Samah (38.), Eboué (53., 60.), Gibbs (62.), Emmanuel-Thomas (78.), Nasri (81.)
Fabregas, Diaby, Song, Van Persie és Arsavin ilyen-olyan okok miatt kénytelen volt kihagyni az Arsenal felkészülési meccsét. Az első félidő első felében olybá tűnt, a kulcsemberek hiánya bizony meglátszik a londoniak teljesítményén.
Az Arsenal borzasztóan játszott, s a 37. percre már háromgólos hátrányba került. Hogy ne legyen annyira kellemetlen a helyzet, az új szerzemény, Samah szinte azonnal szépített.
Az öltözői fejmosás használt az Ágyúsoknak, Wenger mester fiai ugyanis elkezdtek focizni. A félidei cserék is lendítettek a játékukon, elsősorban Eboué lendülete kavarta meg az állóvizet.
Olyannyira, hogy a közönségkedvenc hét perc alatt kiegyenlítette a hátrányt. Másik két csereember, Emmanuel-Thomas és Gibbs megirigyelte a csapattársat és igyekezett mihamarabb feliratkozni a góllövők közé.
A végére csak azért nem az első gólpasszt is jegyző Nasri tette fel a pontot az „i”-re, mert Iwanski még betalált. A szórakoztató összecsapáson tizenegy szép találat esett, a zsúfolásig megtöltött varsói aréna igazán jól szórakozott.
A jövő héten vasárnap Liverpoolban lép fel az Arsenal, de az már egy egészen más történet lesz... 
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: 
2. félidő:
95. Vége a meccsnek! Fordulatos mérkőzésen, 0-3-ról fordítva végül megérdemelten győzött a nagyobb játékerőt képviselő Arsenal! 5-6!
91. GÓÓÓÓÓL!!!! A végére még egy lengyel gól: Giza kapott parádés labdát a bal oldalon, majd centerezett, belül berobbant Iwanski és 7 méterről a bal alsóba helyezett. 5-6!
90. Legia-csere: Kucharczyk be, Manú le.
89. Legia-csere: Kumbev be, Jedrzejczyk le.
81. GÓÓÓÓÓL!!!! Nasri bombázott 18 méterről, középről, laposan kapura egy szabadrúgást, az erős labdához a lengyelek kapusa ugyan hozzáért, de semmi sem menthette meg az újabb bekapott góltól. 4-6!
78. GÓÓÓÓÓL!!! Emmanuel-Thomas! A csareember kapott labdát a bal oldalon, majd egy védővel a nyakán, éles szögből, 6 méterről a hosszú, bal alsóba gurított. Ismét vezet az Arsenal! 4-5!
73. GÓÓÓÓL!!!! Szép góllal egyenlítettek a lengyelek: ollózó mozdulattal ugratták ki a jobbösszekötő helyén a meccs hősét, Jedrzejczyket, aki 10 méterről Szczesny hasa alatt a kapuba gurított. Mesterhármas! 4-4!
70. Arsenal-cserék: Emmanuel-Thomas be, Samah le, Lansbury be, Wilshere le.
68. Legia-csere: Giza be, Cabral le.
65. Vela küldte centikkel kapu mellé a labdát középről, 26 méterről, jobb külsővel. Szééép!
63. Legia-csere: Chinyama be, Mezenga le.
62. GÓÓÓÓÓL!!!! Már vezetnek az Ágyúsok! Pontos keresztlabdát kezelt le Gibbs a tizenhatos bal csücskénél, majd egy cselt követően, a balösszekötő helyéről, 13 méterről a kapuba bikázott. 3-4!
60. GÓÓÓÓÓÓL!!! Egyenlített az Arsenal! Egy remek kiugratást követően Eboué lódult meg a jobb oldalon, majd 8 méterről, a jobbösszekötő helyéről, a kivetődő kapus felett a léc alá vágta a labdát. 0-3-ról álltak fel az angolok! 3-3!
53. GÓÓÓÓÓL!!!! Feljebb jött az Arsenal! Sagna csavart jobbról kapu elé egy szabadrúgást, amire Antolovics csúnyán alászaladt. A hosszún érkezett Eboué, aki csukafejessel, 4 méterről a hálóba fejelt. 3-2!
49. Az igen! Szczesny hatalmas bravúrral védte Mezenga 13 méterről eleresztett bombáját.
46. Folytatódik a találkozó. 
Arsenal-cserék: Szczseny be, Fabianski le, Gibbs be, Frimpong le, Vela be, Rosicky le, Walcott be, Eboué le.
1. félidő:
45+2. Vége a félidőnek! A Legia meglepte az Arsenalt, amely egyelőre képtelen felpörögni. 3-1!
Egy perc a hosszabbítás.
38. GÓÓÓÓÓÓL!!!! Itt a válasz! Samah passzolt ki balra Nasrihoz, majd középre indult. A kis francia hajszálpontosan ívelt a csatár fejére, aki a kapust megelőzve, 5 méterről a kapuba fejelt. 3-1!
37. GÓÓÓÓÓL!!!!! A védő Jedrzejczyk bikázott 7 méterről, kissé jobbról a léc alá. Mellette egy szál védő sem állt. Eddig K.O. 3-0!
32. GÓÓÓÓL!!!! Már kettő a Legia előnye! Hoppá! Balról érkezett kapu elé a szöglet, Fabianski homályra vetődött, belül pedig Jedrzejczyk elé került a labda, aki néhány lépésről a hálóba passzolt. Egyre kellemetlenebb ez a meccs az Ágyúsoknak. 2-0!
28. Legia-csere: Iwanski be, Vrdoljak le.
23. Nasri cselezgetett a balösszekötő helyén, majd kissé éles szögből, 6 méterről a kapusba lőtt.
17. GÓÓÓÓL! Vezet a Legia! nagy góllal került lépéselőnybe a lengyel együttes:  Cabral mintegy 23 méterről, középről bombázott a kapu bal oldalába. Fabianski nyújtózkodott, de nem érte el. 1-0!
MIDDLESBROUGH-IPSWICH 1-2 (részeredmény):
Az angol másodosztály nyitányán az Ipswichben Fülöp Márton és Priskin Tamás is kezdett, a csapat két perc alatt fordított úgy, hogy a második találatot Priskin szerezte az 51. percben. (kezdés: 16.00)
12. Walcott esett el, majd fájdalmas arccal a jobb karjához kapott... 
8. Az első helyzetecske: Nasri csavart balról kapu elé egy szabadrúgást, de Samah 12 méterről fölé csúsztatott.
Az idő kiváló, hétágra süt a nap.  
A Legia fehér felsőben és fekete nadrágban, az Arsenal a megszokott piros-fehér szettben lépett pályára.
1. A hazaiak kezdték a mérkőzést.
Telt ház, remek hangulat fogadja a csapatokat, hamarosan kezdünk.
Szeretettel köszöntjük az Ágyúsok szurkolóit és azokat is, akik csak egy jó meccsre kíváncsiak! Jó szórakozást kívánunk!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Pepe Reinára csaphat le az Arsenal!
Meglehetősen furcsa hírrel állt elő a The Sun, amely szombati számában azt írja, váratlan ajánlatra készül az Arsenal, amely kapusgondjai hosszútávú megoldására a Liverpool világbajnok hálóőrét, Pepe Reinát szerződtetné egy a...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu