Pepe Reinára csaphat le az Arsenal!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 7. 10:41
Meglehetősen furcsa hírrel állt elő a The Sun, amely szombati számában azt írja, váratlan ajánlatra készül az Arsenal, amely kapusgondjai hosszútávú megoldására a Liverpool világbajnok hálóőrét, Pepe Reinát szerződtetné egy a klubtól meglehetősen távol álló nagyvonalú összegért cserébe.


A lap úgy tudja, Arsene Wenger nem elégszik meg a korosodó, az ősszel 38. életévébe lépő ausztrál Mark Schwarzerrel, akivel áprilisban kötöttek hatéves szerződést és egy ereje teljében lévő, elismert portást keres csapatába.

Értesülések szerint a francia menedzser a 27 esztendős Reina személyében találta meg választását, akire nem kevesebb, mint 23(!) milliót fontot szánna, amely még a Manchester City bőkezű mércéjével nézve is hatalmas összeg.

A világbajnokságon egyetlen percet sem védő, ám egyébként a Vörösöknél kiegyensúlyozottan jó teljesítményt nyújtó spanyolt hat évvel ezelőtt hatmillió fontért vásárolta a Villarrealtól csapata.  

Wenger azóta szenved kapusgondokkal, mióta Lukas Fabianski mellett a sokáig első számú embernek számító Manuel Almunia sem tud megfelelő produkcióval előállni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
El: Joe Cole és Del Piero nagy napja!
VIDEÓK! Joe Cole tudása legjavát nyújtotta, debütánsként a meccs legjobbja volt az Anfielden, ahol a Liverpool összesítésben sima 4-0-val búcsúztatta a macedón Rabotnicskit az Európa-liga selejtezőjében. A Juventus szenvedett az...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu