Tippcsata: A legrosszabbkor jön a Bayern

Szerző: SHLétrehozva: 2014. október 31. 21:58
A szombati Bayern-Dortmund és a vasárnapi manchesteri derbi mellett számos nyalánkságot tartogat a hétvége a nemzetközi topfoci rajongóinak. A 15. helyen szerénykedő BVB sorozatban négy Bundesliga-zakó után megkapta erre a fordulóra a a Bayernt idegenben. Az orosz bajnokságra is érdemes lesz most figyelni. Az SH fogadási bloggerei ezúttal is a legizgalmasabb párharcok közül válogattak, hogy beszámoljanak várakozásaikról.


JÁTÉKOS JENŐ
Bayern München-Dortmund (szombat)
1 Gündogan még nem a régi (talán nem is kezd), Lewandowski a pályán lesz, de nem a Dortmundban. 1
Hamburg-Leverkusen (sz)
X Calhanoglu nem 100 százalékos, és nem is fog ünnepelni korábbi csapata ellen.
Newcastle-Liverpool (sz)
X A Newcastle feljövőben, a Vörösök egy pontra lehetnek jók Sturridge nélkül.
Napoli-Roma (sz)
X Ez még mindig nem a Roma legacélosabb védelme, erős a gyanúm a döntetlenre.
Man. City-Man United (vasárnap)
1 Egy derbin bármi előfordulhat, a keretek is hasonló erősségűek, csakhogy a Citynél működnek az automatizmusok, a Unitednél pedig még nem.
Villarreal-Valencia (v)
1 A Villarreal a tabellán nyolcadik, de a kaput eltaláló lövések számában ötödik. Mellesleg majdnem nyert a múlt hétvégén Sevillában (ahol végül kikapott).
CSZKA-Zenit (sz)
1 Nüansz dönthet a bajnok javára.

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!

RÓKAKOMA (NAPI TUTI)
Bayern München-Dortmund 1 A Bayern piszkosul erős és egyre jobban áll sérültekkel, igaz a Dortmund is, de annyira nincs formában, hogy pozitívan lehessen látni az esélyeit.
Hamburg-Leverkusen 2 A Hamburg képtelen gólt rúgni és összállni, a Leverkusen elég stabil és támadásban erős ahhoz, hogy találjon egy-két gólt, ami elég is lehet.
Newcastle-Liverpool X A Newcastle életre kelt, ami kerete alapján elvárható, a Liverpool tartósan kínlódik az erőltetett Mario Balotellivel együtt, ez sem lesz meg.
Napoli-Roma X A Napoli felfelé tart, a Roma olasz szinten borzasztóan erős, de ahogy a Bayern ellen is láthattuk, megvannak a határai, ezt nem nyeri meg.
Man. City-Man. United X A Manchester City gödörben van, a United lassan javul, de még hosszú az út. Egy kockázatmentes döntetlent hozhatnak össze, egy-egy góllal.
Villarreal-Valencia 2 A Villarreal egészen jól tartja magát a tavalyi kiváló szezonja után, a Valencia idegenben sebezhető, de a visszatérő Negredo sokat segíthet.
CSZKA-Zenit 1 A CSZKA formában van, felállt a Man. City ellen is, míg a Zenit kicsit lassított a kora őszi rohamtempón, a kupabúcsú után itt is bajban lehet.

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tippcsata VI. - a Kihívás Hétvégéje
Az a helyzet, hogy senki sem mehet biztosra Európa legjobb formában lévő csapatai közül az előttünk álló szuperhétvégén. Öt topligás rangadó jön öt különböző bajnokságból, élen a Clásicóval - előre örülhetnek a szurkolók, és...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu