Tévez mégis hazatér?

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 18. 15:49
Egykori klubjánál, a Boca Juniorsban folytathatja pályafutását a Manchester Citytől elvágyódó és ott perifériára került Carlos Tévez. Az argentin csatárcsillag kölcsönbe mehet szülőhazájába.


A 27 éves labdarúgó korábban hét esztendőt töltött el a Bocánál, 1997 és 2004 között szolgálta a Buenos Aires-i együttest. Májusban díjat is kapott a La Bonbonerában, a klub megköszönte a játékos tevékenységét - nem lenne tehát új a helyszín, csak a mez színe lenne más.

A hírt, miszerint a Boca rámozdul a játékosra az egyesület alelnöke, Jose Beraldi erősítette meg. Az aranysárga-kákeknek szükségük lenne egy támadóra, miután sérülés miatt elveszítették Lucas Viatrit.

Ez egyelőre csak felvetés, ami viszont biztos: Roberto Mancini már többször kijelentette, Carlos Tévez sosem lép már pályára a Manchester Cityben, amíg ő a menedzser.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tévez visszatérhet, de felelnie kell
Csütörtökön ismét edzésbe állhat Carlos Tévez, a Manchester City egyik problémás futballsztárja, aki megtagadta becserélését a Bayern München otthonában rendezett, két héttel ezelőtti BL-meccsen. A klub hivatalos közleménye...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tévez mégis kell a Corinthiansnak
Most már minden a Manchester Cityn múlik! A Corinthians ugyanis megváltoztatta korábbi álláspontját, így hamarosan újabb ajánlatot tesz az angol klubnál körön kívül került Carlos Tévezre, igaz nem szán horribilis összeget az...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu