Szuper Suárez négyszer gázolt át Chilén

Létrehozva: 2011. november 12. 10:27
VIDEÓ! Nem akármilyen győzelemmel folytatta egy éve tartó veretlen sorozatát az uruguayi labdarúgó-válogatott, amely Luís Suárez mesternégyesével(!) gázolt át Chilén a 2014-es dél-amerikai vb-selejtezők pénteki játéknapján.


A Copa América-címvédő megtizedelt ellenfelet fogadott, miután Claudio Borghi öt emberét kénytelen volt rossz magaviselet miatt a héten hazaküldeni.

A kvintett és az utolsó pillanatokban kisebb karizomsérülést szenvedett Barcelona-sztár, Sánchez hiányát nem bírták el, mivel egy másik Európában vitézkedő ász, a Liverpoolban szereplő Luís Suárez mindkét félidőben két-két góllal örvendeztette meg a 40 ezer körüli publikumot a montevideói Centenario-stadionban.

Mint kiderült, még a találatokat korábban Hollandiában futószalagon szállító csatárnak is ritkaság az ez a fajta góltermés: „Talán csak egyszer vagy kétszer lőttem négyet még az Ajaxban, ez pedig az első alkalom, hogy a válogatottban is összejött – mondta a hős, aki egymaga feledtette Diego Forlán hiányát. – A lényeg, hogy a csapat simán győzött."

Uruguay három találkozón szerzett hét pontjával (Bolíviát otthon 4-2-re verte, Paraguay otthonában 1-1-re végzett) vezeti a vb-selejtezős csoportját.

VB-SELEJTEZŐK, DÉL-AMERIKA:
Uruguay-Chile 4-0 (Suárez 42., 45., 68., 74.)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mumusa lett Bolívia Argentínának - videó
A Copa América után világbajnoki selejtezőn sem tudta legyőzni Argentína nemzeti tizenegye hazai pályán a nála sokkalta gyengébb Bolíviát. Az Albicelestének ráadásul ezúttal is hátrányból kellett kitalálnia valamit -...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu