Sztrájk miatt elmaradhat a Roma-Inter

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 10. 14:09
A játékosok sztrájkja miatt több mint valószínűnek tűnik, hogy elmarad a Serie A 5. fordulója szeptember 25-26-án. A labdarúgók szakszervezete a liga lekezelő magatartására hivatkozva emelte fel a hangját. A kiáltvány mögé valamennyi élvonalbeli klub odaállt.



Az ügy a lejárt kollektív transzferszerződés miatt robbant ki, és amiatt, mert a klubok azt szeretnék: amennyiben egy játékosuk szerződéséből már csak egy év van hátra, változatlan anyagi kondíciókkal túladhassanak a labdarúgón annak akarata ellenére is.

A szakszervezet persze ilyesmiről hallani sem akar, és kiáltványt fogalmazott meg. A valamennyi Serie A-s klub csapatkapitánya által aláírt dokumentumot a Milan hátvédje, Massimo Oddo olvasta fel.

„Próbáltunk közös nevezőre jutni a ligával, de minden erőfeszítésünk ellenére ez nem sikerült. Elegünk van abból, hogy csak tárgyaknak tekintenek minket, és nem emberi lényeknek” – mondta Oddo.

A bekk egyúttal bejelentette, a labdarúgók nem hajlandóak pályára lépni a szeptember 25-26-i, ötödik bajnoki fordulóban, amelyen többek között a Roma-Internazionale derbit is megrendeznék.
Címkék: Serie A
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu