Szalai egyelőre nem kap új riválist

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 25. 12:55
Szalai Ádám eddig meghatározó szerepet játszik a Schalke csapatában a 2013/2014-es szezonban, miután lesérült a német klub addigi első számú csatára, Klaas-Jan Huntelaar. A holland januárban visszatérhet, és a vezetők elmondták, hogy januárban sem várható új rivális a támadósorban.


 

Sokáig reménykedhettek a Schalke szurkolói, mert az eddigi hírek szerint a sérült Klaas-Jan Huntelaar januárban visszatérhetett volna, miután októberben megoperálták a térdét. A holland csatár azonban visszesett, így a felépülés márciusig tolódott ki.

Nem csoda, hogy egyre többször adott hírt a sajtó arról, hogy a német csapat januárban szétnéz a csatárpiacon, hogy kibekkelje ezt az időt, ami azt is jelentené, hogy Szalai Ádám új riválist kapna. A klub vezetői azonban maguk cáfolták a pletykákat.

"Erős keretünk van, és elégedettek vagyunk mindenkivel - nyilatkozta Horst Heldt vezérigazgató a Kickernek. - Így egyelőre nem is gondolkozunk azon, hogy a januári átigazolási időszakban új csatárt igazoljunk."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Februárban térhet vissza Szalai riválisa
Klaas-Jan Huntelaar, a Schalke augusztus óta sérült holland csatára elmondása szerint csak jövő év februárjában térhet vissza legkorábban, mert a térdszalag-szakadás utáni felépülése több ideig tart, mint azt eredetileg ő vagy...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Szalait műteni kell
Megműtik Szalai Ádámot, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Schalke magyar válogatott támadóját....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: szalai_adam
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu