Februárban térhet vissza Szalai riválisa

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 20. 15:02
Klaas-Jan Huntelaar, a Schalke augusztus óta sérült holland csatára elmondása szerint csak jövő év februárjában térhet vissza legkorábban, mert a térdszalag-szakadás utáni felépülése több ideig tart, mint azt eredetileg ő vagy orvosai gondolták.


 

Klaas-Jan Huntelaar még augusztusban szenvedett térdszalag-szakadást, majd október közepén egy edzésen rásérült, mindkétszer meg is műtötték. Azóta sem a holland válogatott, sem csapata, a német Schalke nem számíthat rá. A 30 éves csatár elismerte, hogy felépülése lassabban halad a vártnál, és legkorábban csak jövő februárban lehet harcrakész.

"Februárban szeretnék vissztérni az edzőpályára - mondta a holland De Volkskrantnak Huntelaar, akinek eredetileg januárra időzítették a visszatérését. - Ha felépülök, nem kell kihagynom a világbajnokságot sem. Most várok, és majd meglátom, de mindig pozitívan gondolkodom."

Klaas-Jan Huntelaar kiesésével viszont nagyobb szerep jutott a nála öt évvel fiatalabb, magyar válogatott Szalai Ádámnak, aki a szezonban eddig 21 meccsen hét gólt szerzett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Idén már nem játszhat Huntelaar
Idén már nem tér vissza a pályára Klaas-Jan Huntelaar, a Szalai Ádámot is foglalkoztató Schalke 04 labdarúgócsapatának holland válogatott támadója. Az augusztus 17-én részleges térdszalag-szakadást szenvedett csatár közel két...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu