Steven Gerrard visszatér

Szerző: SHLétrehozva: 2014. január 2. 13:49
Steven Gerrard december eleje óta nem lépett pályára a Liverpool FC csapatában, négy meccset kihagyott, de az új év első találkozóján a 62. percben már csereként beállt a Hull City elleni hazai bajnokin. Brendan Rodgers szerint óriásit dob a csapaton, amelyre rá is fér a lelki erősítés, mert 2014-re kiesett a legjobb négyből.


 

"Nagyon fontos, hogy Stevent visszakaptuk - mondta Brendan Rodgers, a Liverpool FC menedzsere a klub hivatalos honlapjának. - A befolyása döntő fontosságú. Fáradhatatul dolgozik a visszatérésen, ezért adtam neki már a Hull ellen pár percet."

"Még nem állt készen arra, hogy kezdőként lépjen pályára, de az a tény, hogy visszakaptuk, plusz egy igazán minőségi embert jelentett a csapatban. Az utóbbi tíz napban egyre inkbb visszanyerte a gyorsaságát."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nem hibázott a Chelsea, Pool, Arsenal
A Liverpool többek között Luís Suárez szép szabadrúgásgóljával aratott könnyed 2-0-s sikert a Hull City ellen a Premier League 20. fordulójában, a Chelsea a második félidőben gázolt Southamptonban, míg az Arsenal az utolsó...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Steven Gerrard
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu