„Sosem mennék vissza a Real Madridba!”

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 6. 15:08
Nem először fordul elő, de egy ember számára mindenképpen izgalmas és pikáns mérkőzés következik szombat este a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. Álvaro Negredo 2005 és 2007 között játszott a Real Madrid második csapatában, de mint mondta, ha ütnék, se menne vissza a fővárosba. A liga egyik legtehetségesebb csatára 22 órától bizonyíthat ismét a Real Madrid ellen, a blancók Sevilla elleni rangadóját természetesen ÉLŐben közvetítjük.


25. FORDULÓ:
REAL MADRID - SEVILLA 22.00 - ÉLŐben a SportHíradón!
Madrid, Santiago Bernabéu
Várható kezdőcsapatok:
REAL MADRID: Casillas - Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo - X. Alonso, L. Diarra, Granero - Kaká, C. Ronaldo - Higuaín. Vezetőedző: Manuel Pellegrini.

SEVILLA: Palop - Stankevicius, Dragutinovics, Escudé, Navarro - Jesús Navas, Renato, Zokora, Perotti - Kanouté, Negredo. Vezetőedző: Manolo Jiménez.

2007-ben Madridból az Almeríához igazolt, tavaly nyáron pedig már a nagyon nagy terveket szövögető Sevillához szerződött. A 24 éves támadó azóta 19 bajnoki meccsén hét gólt lőtt - ő az egyik legveszélyesebb vércse az ellenfelek kapuja előtt.

Negredo ezt szeretné bebizonyítani szombat este, a futballista szeretné emlékezetessé tenni önmaga és a Real számára is az előtte álló bajnoki találkozót. Közben kijelentette, egyáltalán nem vágyódik a királyiakhoz - legfeljebb csak vendégként.

„Ellenfélként még sohasem játszottam a Bernabéuban a Real Madrid ellen, hiszen amikor még az Almería játékosa voltam, a madridiak nem engedtek ott fellépni. Volt egy ilyen kikötés a szerződésemben. Nem egyszerű úgy futballozni, hogy egyszer sem kerülhetsz a tűz közelébe. Nekem Madridban nem sikerült, bár a mostani kontraktusban van egy olyan pont, miszerint a Real visszavásárolhat. jóllehet, nagyon nem áll szándékomban visszaköltözni.”

„A Real jó csapat, odahaza pedig igyekszik tetszetősen nyerni. Nos, a Sevilla szintén egy nagyszerű együttes, amely szombat eset meglepheti nagynevű riválisát. Jön hozzánk még a Barcelona, és úgy gondolom, képesek lehetünk beleszólni kettejük bajnoki versengésébe. A mi célunk idén a harmadik hely megszerzése.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu