Sokkoló állapotban Paul Gascoigne

Létrehozva: 2013. február 3. 11:15
Kilátástalan helyzetbe sodorja kóros alkoholizmusa Paul Gascoigne-t, a korábbi kiváló angol válogattotat, aki a Daily Mirror frissen napvilágot látott fotói alapján katasztrofális állapotban van. A futballista elmondta, már nem képes az ital nélkül élni, pedig barátai szerint az életével játszik és kezd reménytelenné válni helyzete.


 

A még csak 45 éves, de szinte felismerhetetlen korábbi szigetországi sztár csütörtökön 500 ember előtt, egy jótékonysági eseményen szerepelt, ahol elsírta magát és remegve, elgyengülve kellett lekísérni a színpadról.

A lap szerint barátainak azt hangoztatja: „Képtelen vagyok alkohol nélkül élni, tudom, hogy abba kellene hagynom, de nem megy!" – panaszkodik Gascoigne, akit mindössze két nappal előadása után lencsevégre kapott a Daily Mirror, mégpedig egy élelmiszerüzletből távozva egy sörös üvegekkel jól megrakott szatyorral a kezében.

A nyilatkozó barátok szerint Gascoigne minden eddiginél nagyobb mélyponton van, és csakis maga állíthatja meg a lecsúszást, azonban képtelen rá. Elismerik, ha így folytatja, semmi sem mentheti meg egészségét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tankolni sem tud a részeges Gascoigne
Nehéz az élet, ha az embert Paul Gascoigne-nak hívják. A botrányairól elhíresült, az angol labdarúgó-válogatottban ötvenhét mérkőzésen tíz gólt szerző középpályásnak a napokban három éve vásárolt motorja okozott fejfájást....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gascoigne: Háromszor állt meg a szívem!
Videóval, képekkel! Paul Gascoigne, az angol labdarúgás egyik ékköve meggyónt. A súlyos alkohol-, és drogproblémákkal küzdő 57-szeres válogatott futballista az egyik brit televíziónak tett nyilatkozatában többek között arról...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu