Gascoigne: Háromszor állt meg a szívem!

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 16. 13:43
Videóval, képekkel! Paul Gascoigne, az angol labdarúgás egyik ékköve meggyónt. A súlyos alkohol-, és drogproblémákkal küzdő 57-szeres válogatott futballista az egyik brit televíziónak tett nyilatkozatában többek között arról beszélt, miként akart öngyilkos lenni, hogyan alázta meg feleségét, illetve hogy háromszor is megállt a szíve a rehabilitáció alatt.


Tragikus történet, egy fantasztikus tehetség elsorvadása. Röviden ez jellemzi Paul Gascoigne életútját. Newcastle, London, Liverpool, Róma és Glasgow ünnepelt sztárja az elmúlt évtizedben szándékosan szétrombolta önmagát és családját.

 

A napi négy üveg whisky, a megannyi tabletta, az éjszakázás, a bulizás és a nők teljesen kikészítették Gazzát, aki egy sikeresnek mondható rehabilitációt követően, teljesen „tisztán” beszélt arról a rémálomról, amiből úgy gondolta, többé már nem ébred fel. Szerencsére nem így lett.

Korosztálya egyik legtehetségesebbje volt Gascoigne  

„Januárban történt. Háromszor állt meg a szívem, a nővérem legalábbis ezt állította - kezdte interjújában a 41 esztendős Gascoigne. - Öngyilkos akartam lenni, úgy gondoltam, az a legegyszerűbb és legkönnyebb, ha bedobok néhány kapszulát, ráiszom és beleülök egy kád forró vízbe. Aztán arra eszméltem, hogy hat rendőr pakol ki onnan. A testvérem mentett meg, mert megérezte, baj lesz. Pedig csak annyit mondtam neki a telefonba, elmegyek fürödni. Édesapám összeroppant. Aztán meg ott volt a fiam, aki szerintem csak kihasznált. Bevitt az iskolájába és velem henceget a haverjai előtt. Betelt a pohár.”

 

A londoni Kings Crossnál a mentők vitték el a kiütött Gazzát  

 

Gazza megtörten mesélt egykori feleségével való viszonyáról is, például arról, amikor a nyílt színen megalázta őt.

 

„Hát igen, azt is nagyon sajnálom. Ám amikor egy étteremben ülsz és valaki odajön hozzád, hogy az anyádat szidja, felmegy a pumpa. Sheryl ezt tette, majd megfogtam a kezét és a fejemet az övéhez tapasztottam. Nem fejeltem le, viszont a padlóra löktem. Undorodom magamtól. Ezt követően elmentem egy terápiára, ahol tizenöt-húsz nő előtt beszéltem erről. Kaptam néhány pofont, de megérdemeltem.”

Totális padló...  

A szemmel láthatóan aggasztóan lefogyott fenegyerek azzal fejezte be az interjút, hogy megígérte, eztán egy csepp alkoholt sem vesz magához, nem lesz öngyilkos sem, hiszen megtalálta lelki békéjét, és Istent.

A SKY NEWSNAK ADOTT INTERJÚ
$$fhvideo:89633$$
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu