Sokk! Szakít a Bayernnel Demichelis!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 21. 12:29
Elválnak az argentin válogatott védő Martín Demichelis és a Bayern München útjai - ezt a játékos jelentette be a német sajtó hasábjain. Klub és játékos viszonya azután mérgesedett el, hogy Louis van Gaal mester kihagyta a kedzőcsapatból a hátvédet, mire ő le sem ült a kispadra, kihagyta a Wolfsburg elleni szezonnyitót.


Louis van Gaal úgy gondolta, megérett az átalakításra a Bayern-védelem, s a rutinos Demichelis helyén a fiatal német Holger Badstubert nevezte a kezdőcsapatba Daniel Van Buyten mellé, a bal szélre Diego Contentót "tette ki".

Az eset botrányt okozott a bajoroknál, a Bayern egyik emblematikus játékosa, aki 2003-óta szolgálja az egyesületet, bojkottálta a pénteki bajnokit, a szezonnyitót! Azt kérte, ne is legyen ott a neve a meccslapon, tehát le sem ül a kispadra.

"Az igazság az, hogy véget ért egy korszak. Mindenkinek úgy lesz a legjobb, ha elválnak egymástól az útjaink. Nem hiszem, hogy lenne értelme maradni, ha nem számolnak komolyan velem" - pakolt ki a Bildnek a játékos.

"Ez az én döntésem, el kell fogadnia. Az elmúlt szezonban kezdő volt. Most nem az. Fel kell dolgoznia, nyilván nem egyszerű" - mondta Van Gaal a Sky Sportnak.

A mérkőzést amúgy a Bayern nyerte Bastien Schweinstieger túlórában szerzett góljával.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu