Sneijder kidőlt, akár huzamosabb időre

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 26. 15:32
Komoly vérveszteség érheti az Intert, ha beigazolódnak az új vezetőedző, Claudio Ranieri félelmei, aki szerint hosszú kihagyás várhat a holland irányítóra.


A 27 éves középpályás combhúzódás miatt kihagyta a kék-feketék szombati mérkőzését Bolognában, ahol az együttes szezonbeli első győzelmét szerezte meg (3-1). A sérülés miatt nem lehet társai segítségére a CSZKA Moszkva elleni fontos BL-összecsapáson sem.

„Sneijder nem utazott el velünk Moszkvába, ami egy csapás számunkra. Attól tartok, hogy huzamosabb időre elveszítettük, mert problémája súlyosabb, mint elsőre hittük. Egyelőre  várjuk a vizsgálatok eredményét" – mondta a frissen kinevezett szakember.

A nyáron a Manchester Cityvel és a Uniteddel is összeboronált világbajnoki ezüstérmes az előző idényben 22 bajnokin lépett pályára, 4 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.

Az Inter győzelmi kényszerben kedden 18 órától vendégszerepel Oroszországban a két héttel ezelőtti kínos Trabzonspor elleni hazai vereség után. Sneijder mellett Maicon, Dejan Sztankovics és a sorozat idei mérkőzéseit kihagyó Diego Forlán is hiányzik.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu