Scholes hisz az angol válogatottban

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 9. 21:55
Paul Scholes őszintén hisz benne, hogy 1966 után ismét világbajnokságot nyer az angol labdarúgó-válogatott. A középpályás szerint most az a leglényegesebb, hogy a csapatot ne sújtsa újabb sérülés.


A válogatottságot 2004-ben lemondó Paul Scholest hiába vitte volna ki a vb-re Fabio Capello, a Manchester United középpályása nemet mondott a kapitányi hívásra. Szerinte a Háromoroszlánosok nélküle is világbajnokok lehetnek.

„Ha nem jön közbe újabb sérülés, akkor Angliának jó esélye van arra, hogy hosszú menetelésbe kezdjen, sőt az aranyérem is meglehet” – nyilatkozta a Manchester United veteránja.

Scholes azonban hozzátette, számos kiváló csapat megméreti magát Dél-Afrikában, és a végső győztesnek szerencsére is szüksége lesz ahhoz, hogy felüljön a trónra.

A sérülések ugyanakkor komolyan befolyásolhatják az angolok szereplését: a csapatkapitány Rio Ferdinand távolléte komoly problémát jelenthet, de a keret több tagja (Ashely és Joe Cole, Ledley King, David James, Gareth Barry, Shaun Wright-Phillips, James Milner) is csak könnyített munkát végezhet a válogatott rustenburgi edzőtáborában.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu