Scholes a válogatottba is visszatér?!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. február 14. 16:36
Egyik ámulatból a másikba. Paul Scholes néhány hete ismét magára öltötte a Manchester United mezét, és a legfrissebb hírek szerint annyira jól érzi magát a futballpályán, hogy a válogatott dresszét is szívesen viselné újra.


 

A 37 éves középpályás nyolc évvel azután viselné a háromoroszlános trikót, hogy letette azt. Scholes 66-szor volt válogatott - ami biztos, erre talán senki sem gondolt.

A manchesteri ikon tiszteletére tavaly augusztusban búcsúmeccset szerveztek, aztán idén januárban Sir Alex Ferguson visszacsalogatta őt a gyepre. De hogy a válogatottba is visszatérjen...

Mindezt erősítendő, Harry Redknapp azt üzente, ha ő lesz a Fabio Capello helyettese az angol kispadon, akkor nagyon szeretné őt a Eb-re készülő keretben látni. A Tottenham jelenlegi menedzsere - és sokak - véleménye, hogy Scholes tudása semmit sem kopott, erőnléte, hozzáállása példa lehet mindenki számára. Capellót két éve visszautasította.

"Bárcsak mentem volna. Azt hiszem rossz döntést hoztam - tette hozzá Scholes, aki legutóbb a 2004-es kontinenstornán szerepelt az angol nemzeti együttesben.

Kérdés, mi lesz így Steven Gerrarddal, vagy Frank Lamparddal.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Scholes visszatérhet a pályára!
A Manchester Unitedet sújtó sérülések miatt könnyen megeshet, hogy Paul Scholes megmásítja döntését, és ismét meccsszerelést ölt. A labdaszerző edzésben van, a második csapat gyakorlásaiba rendszeresen beszáll. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu