Scholes visszatérhet a pályára!

Létrehozva: 2012. január 7. 13:20
A Manchester Unitedet sújtó sérülések miatt könnyen megeshet, hogy Paul Scholes megmásítja döntését, és ismét meccsszerelést ölt. A labdaszerző edzésben van, a második csapat gyakorlásaiba rendszeresen beszáll.


 

Paul Scholes tavasszal határozott úgy, hogy visszavonul a labdarúgástól, de már az ősszel pedzegette: rossz döntést hozott, és nagyon hiányzik neki a futball.

Azóta ráadásul halomra dőlnek ki a játékosok a Man. Unitednél, ami a menedzsert, Sir Alex Fergusont is elgondolkodtatta a csupaszív középpályás reaktiválásáról.

A skót mester úgy véli, Ryan Giggshez hasonlóan Scholes is erőssége lenne az együttesnek még ennyi idősen is, és nemcsak a gyepen, de az öltözőben is rengeteg pluszt érne a jelenléte.

A 37 éves exunitedes ráadásul nem jött ki a formából, amellett, hogy a második csapat edzéseit vezényli, maga is gyakorta beszáll a játékba.

A hírek szerint az MU több labdarúgója is igyekszik jobb belátásra bírni Scholest, aki immár készen áll arra, hogy újra élesben segítsen szeretett klubján.

Körbevezetni aligha kellene az Old Traffordon, hiszen 14 éves kora óta szolgálja különböző minőségben a Vörös Ördögöket, akiknek dresszét majd’ 700 alkalommal öltötte magára.

Címkék: Paul Scholes
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu