Rudolf üzent a Juventusnak

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 14. 19:30
Rudolf Gergely már vasárnap, a Juventus ellen megkezdené a gólgyártást új csapatában. A Bariban kölcsönben szereplő támadó elmondta, Koman Vladimir véleményét is kikérte, mielőtt elfogadta volna a déliek ajánlatát.


 

Pénteken - tizenegyedik magyarként - bemutatták új csapatában Rudolf Gergelyt, aki a 71-es mezszámot kapta Bariban.

A Genoától kikölcsönzött csatár mindjárt a sajtó rendelkezésére állt a San Nicola-stadionban, és beszélt a megállapodás körülményeiről, illetve saját motivációjáról.

„A mai naptól azon leszek, hogy minél több gólt lőjek a Bariban, és ezt már vasárnap, Torinóban a Juventus ellen megkísérlem. Azért jöttem el Genovából, hogy rendszeres játéklehetőséghez jussak, és úgy hiszem, itt megmutathatom, milyen képességekkel bírok.”

Rudolf elmondta, a Bariból csupán a vezetőedzővel beszélt, mielőtt aláírta volna szerződését, illetve az előző idényben a klubnál futballozó Koman Vladimir véleményét kérte ki.

A hallottak azt mondatták vele, jó helyre került, és akár csatárként, akár visszavont ékként, a bal oldalon számítanak rá, ő igyekszik megfelelni az elvárásoknak.

Magát gyors, technikailag képzett játékosként írta le, aki sokat segíthet a Barinak a kiesés ellen vívott harcban. Mint fogalmazott, Franciaországban már volt része ilyen küzdelemben, úgyhogy semmi váratlan nem érheti a piros-fehéreknél.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu