Ronaldo nem bírja, ha nem megy neki

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 20. 18:51
A brazil Thiago Silva szerint Cristiano Ronaldo el akarta törni a lábát, magyar idő szerint csütörtök hajnalban, amikor Portugália labdarúgó válogatottja csúfos vereséget szenvedett Brazíliától. A védő arról az ütközésről állította ezt, amely után az Aranylabda legnagyobb várományosa a nyakánál kapta el őt. A találkozó 6-2-es brazil sikerrel ért véget.


A felkészülési mérkőzéseken nem túl jól szereplő Brazília kitett magáért szerdán este. A látványos futballjukról híres dél-ameriakaiak most mutattak valamit a megszokott szambából, és 6-2-re elverték vendéglátójukat.

 

Cristiano Ronaldo, aki az előző szezonban Európa legeredményesebb játékosa volt 42 találattal, idén nem találja formáját a válogatottban. Ezen a mérkőzésen sem volt eredményes, ami állítólag annyira frusztrálta, hogy agresszívvá vált a pályán.

 

Ha már a világ legjobb játékosának tartják, mutathatna nagyobb önfegyelmet - érvelt Thiago. - Elég érdekes azt nyilatkoznia, hogy én ugrottam rá. Ha nem ugrottam volna, eltöri a lábam. Nem tartom elfogadhatónak, ahogy szerdán viselkedett.

 

A foci az kemény játék, ezt el kell elfogadnia - tette hozzá Silva. - Azért volt ideges, mert nem tudott maradandót alkotni.

 

A játékos nem kommentálta az esetet, de a portugál szövetségi kapitány, Carlos Queiroz védelmébe vette a Manchester United játékosát.

 

Átalakult az összeállításunk, most más futballistákkal kell együtt játszania - magyarázta Queiroz. - Támogatnunk kell, és időt adni neki, hogy aztán megmutassa, mi is az a foci, amit igazán tud.

 

 
SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Három egymást követő siker. Szerinted kijuthat-e a magyar labdarúgó-válogatott 1972 után ismét az Eb-re?
Persze, mostantól nincs megállás, találkozunk az Eb-n! 11.5%
 
A hollandok más dimenziót képviselnek, becsúszhatunk másodikként - de a pótselejtezőn elvérzünk 24.2%
 
Végre leverjük a svédeket: másodikként, a pótselejtezőben csodát teszünk és kijutunk! 41.5%
 
Miről beszélünk? 22.8%
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu