Roma: Osvaldo, Nilmar vagy Drogba

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 11. 19:55
Argentin sajtóértesülések szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat a Roma Pablo Daniel Osvaldóval, az Espanyol csatárával, akit az utóbbi hetekben az Atlético Madrid vett üldözőbe. A korábbi U21-es olasz válogatott csatár az első számú alternatívája Nilmarnak, akiért eleddig nem sikerült megegyezni a Villarreallal. Eközben, a színfalak mögött elkezdődött a titkos hadművelet Didier Drogbáért.


Luis Enrique elmondta, lesznek még erősítések a Románál, azt szeretné, ha minél előbb sikerülne megszerezni a kiszemelteket, de ez nem rajta múlik. Még nem tudja, hogy az első tétmeccs (El-selejtező) előtt, vagy csak az után számíthat új játékosokra.

"Azon dolgozunk, hogy tovább erősítsük a keretet. Ezek a várakozás napjai, nem tudok beszámolni újdonságról."

Nevekben nincs hiány. Az argentin szakíró Ruso Ramenzoni szerint 90 százalék, hogy a Románál köt ki Pablo Daniel Osvaldo, az Espanyol gólvágója, de a csatárvadászatról szóló szappanopera cselekménye több szálon is fut. Nilmar ügyében is megy a kötélhúzás, sajtóhírek szerint 25 millió euróra futott fel a nyáron a brazil támadó vételáre.

A Farkasok titkos vágya Didier Drogba elcsábítása lehet az Olimpicóba, ezt erősíti, hogy Walter Sabatini sportigazgató személyesen utazott el Genfbe, a szerdai Elefántcsonpart-Izrael (4-3) összecsapásra. A Sky Sport Italia szerint azért, hogy puhatolózzon Drogba szándékairól, aki 2012 nyaráig rendelkezik élő szerződéssel a Chelsea-nél.

"Osvaldo vagy Nilmar? Melyiket választom? Hozzuk el mindkettőt, én azt mondom, ha nem probléma" - viccelődött Luis Enrique, aki természetesen látta a Milant-Inter Szuperkupa-csatát, de szerinte csak majd a harmadik fordulóban a Roma-Interen derülhet ki, hogy egy szinten lehet-e a milánóiakkal együttese.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu