Röhögött a Pool kapusa, eltiltották

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 18. 10:45
Charles Itandje úgy tűnik, nehezen dolgozza fel, hogy már hárman is előtte állnak a sorban a Liverpool kapusai között. A francia hálóőr tulajdonképpen egy életre megutáltatta magát a híres liverpooli szurkolósereg, a Kop tagjaival. A portás ugyanis végigmosolyogta az emlékezés perceit, amelyet a hillsborough-i tragédia áldozatainak adózva tartottak. A videófelvételek alapján a klub vezetősége két hétre eltiltotta a játékost, aki azóta is nem győz bocsánatot kérni társaitól és a szurkolóktól.


A liverpooli szurkolók és a városhoz kötődő játékosok számára a hillsborough-i tragédia örök fájdalomként marad meg. E tekintetben pedig az erre való megemlékezés szent dolog. Hát még ha kerek évfordulóról beszélünk!

Charles Itandje ebbe rondított bele. Persze, mondhatjuk, hogy nem kötödik a Mersey-parti városhoz, ám egy 96 áldozattal járó katasztrófa senkinek sem lehet vicces. 

A 2007-ben a Lens-tól igazolt hálóőr ugyanis végigmosolyogta azt a megemlékezést, amelyet az 1989-ben történt eset miatt tartottak. A csapatból egyébként is egyre inkább kiszoruló kapus amint kiderült, hogy a videófelvételek alapján saját klubja 14 napra eltiltotta, bocsánatért könyörgött.

"Bocsánat, bocsánat, ezredszerre is bocsánat. Nem volt szándékomban megbántani senkit a viselkedésemmel. Ezért a klubtól, a szurkolóktól és főként az áldozatok családjaitól szeretném kifejezni sajnálatomat az eset miatt."

Kérdés, hogy a városban felnőtt Steven Gerrard vagy Jamie Carragher megbocsát-e társának.  Ráadásul előbbi klasszis unokatestvérének neve ott szerepel a 96 elhunyt között...

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu