Roby Carlos az Anzsi elnöke lehet

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 14. 14:27
Előfordulhat, hogy 2013-tól Roberto Carlos, Dzsudzsák Balázs jelenlegi csapattársa lesz az orosz labdarúgó-élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala elnöke.


 

„Felajánlották számomra ezt a nagyon is megtisztelő posztot, és két év múlva, amikor szögre akasztom a stoplis cipőimet, szeretnék élni a lehetőséggel – nyilatkozta csütörtökön a 38 éves brazil világbajnok. – Jó lenne egy nagyon erős csapatot összekovácsolni, méghozzá sok brazillal.”

Az Anzsi vezetőedzője, Gadzsi Gadzsijev korábban elmondta, Carlos már most sokkal több mint egyszerű játékos, lényegében másodedzőként ténykedik a csapatnál.

Az együttes honlapján az is megjelent, hogy szeretnék leigazolni Gansót, a Santos válogatott játékosát. „Óriási tehetség, de ostobaság az a pletyka, miszerint akár 40 millió eurót is készek lennénk fizetni érte" – írta a honlap olasz lapértesülésekre reagálva.

Az Anzsi abban az esetben csapna le Gansóra, ha nem jönne össze az üzlet a másik Santos-csillaggal, Neymarral, aki iránt a Real Madrid, a Barcelona, a Chelsea és a Manchester City is érdeklődik.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu