Ringben érezték magukat az OM rosszfiúi

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 26. 18:47
Franciaország ismerői jól tudják, hogy Marseille kőkemény kikötőváros, amelyben nem számít, ha egyesek ököllel vesznek elégtételt a rajtuk esett sérelmekért, ez az állítás pedig hétfőn a focicsapat edzésén is bebizonyosodott. A helyi Olympique két sztárja, Hatem Ben Arfa és Karim Ziani ugyanis kis híján egymásnak esett egy kemény belépő nyomán, szerencsére az egyik rutinosabb társ közbelépett és megakadályozta a „vérontást”.


Történt, hogy Eric Gerets vezetőedző nem hivatalos edzőmeccset szervezett a kezdőcsapatba szánt futballisták és a kispadra vagy a lelátóra szoruló játékosok között. A hangulat felfokozott volt, lévén az OM-re kőkemény rangadó vár szerdán a Francia Kupában. Az ellenfél pedig nem más, mint az elmúlt években hét bajnoki aranyat nyerő Olympique Lyon.

Már a hétfői edzőmeccs sem nélkülözte a kemény párharcokat, sőt, volt aki úgy érezte, csapattársa túllépte a még megengedett agresszivitás határait. Az „áldozat” Hatem Ben Arfa volt, akit a mindössze 1,69 m magas algériai Karim Ziani teremtett a gyepre. A tunéziai származású, de francia válogatott Ben Arfa zokon vette a belépőt, gyorsan felpattant és nekiment a másik támadó-középpályásnak.

Ziani nem ijedt meg, noha társa 1,78 magas. A L’Equipe sportnapilap internetes kiadása szerint egyébként a dulakodás előtt Ben Arfa is sportszerűtlen volt, a kelleténél keményebben „vágott oda” Boudewijn Zendennek.

A két futballista kis híján ölre ment, sokan már az első pofon elcsattanását várták, amikor közbelépett a rutinos nigériai védő, Taye Taiwo. A bunyó elmaradt, de bizonyos, hogy Ziani lehet az elégedettebb, lévén tagja lesz a kezdőcsapatnak Lyonban, míg Ben Arfa csak a kispadon foglalhat helyet…

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu