„Ribéryt semlegesítették, de hogy?!”

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 16. 14:31
Húsz év után maradhat le a labdarúgó-világbajnokságról Franciaország, ha nem tud bosszút állni Ukrajnán kedd este a Stade de France-ban. Még egy csapat sem tudott fordítani kétgólos hátrányból európai vb-selejtezőben. Nem lesz ott Brazíliában Franck Ribéry, akit a fogadóirodák az Aranylabda fő várományosának tartanak?


Didier Deschamps a mérkőzés után nehezményezte, hogy a bíró nem óvta meg a csapat egyik erősségét, Ribéryt az ukrán játékosok agressziójával szemben. Sikerült semlegesíteni a Bayern-sztárt, de ehhez a kapitány szerint az is kellett, hogy a játékvezető elnéző legyen.

"Tudták, hogy Ribéry a fő veszélyforrás, folyamatosan őrizték, és mindig erőszakosan mentek bele a párharcokba. Közben meg jónéhány szabálytalanságot vétettek, amit le sem fújt a bíró. Így sikerült kivonni a játékból Franckot, aki nem tudta egy az egyben rávezeti a labdát az ellenfélre. Nagyon kevés területet hagytak nekünk."

"Azt szeretném, ha a szurkolók továbbra is hinnének a csapatban, van még egy meccs a Stade de France-ban!" - tekintett előre Deschamps.

Ukrajna védelme félelmetes, 730 perce nem kapott gólt, csakhogy most megbomolhat az egység, Kucser és Fedeckij is kihagyja a visszavágót eltiltás miatt.

Van tehát okuk a reménykedésre a franciáknak, akik számára egészen más lenne a leányzó fekvése, ha Nasri belőtte volna a ziccerét 1-0-nál.

"Rögtön a lényegre térünk majd, korán kell gólt szereznünk" - ígérte a Manchester City futballistája.

Az ukrán kapitány receptje tökéletesen bevált erre a meccsre, Mihajlo Fomenko azt mondta, a párizsi összecsapásra is kitalálnak valamit, de az egy teljesen más mérkőzés lesz, más taktikával. "Jó lenne kijutni, nem járunk messze, de várjuk meg a párharc végét." - tette hozzá.

EMLÉKEZTETŐ - VB-PÓTSELEJTEZŐ, 1. MÉRKŐZÉS
UKRAJNA-FRANCIAORSZÁG 2-0
(0-0)
Kijev, Olimpiai Stadion, vezette: Cüneyt Cakir (török).

UKRAJNA: Pjatov - Fedeckij, Kucser, Kacseridi, Sevcsuk - Sztyepanenko - Jarmolenko, Rotan (csk), Edmar (Bezusz 76.), Komopljanka (Gyuszev 90+2.) - Zozulja (Szeleznyov 86.). Szövetségi kapitány: Mihajlo Fomenko.

FRANCIAORSZÁG: Lloris (csk) - Debuchy, Koscielny, Abidal, Evra - Pogba, Matuidi - Rémy (Sissoko 64.), Nasri (Valbuena 80.), Ribéry - Giroud (Benzema 70.). Szövetségi kapitány: Didier Deschamps.

Gólszerző: Zozulja (61.), Jarmolenko (82.-11-esből)
Sárga lap:
Sevcsuk (36.), Fedeckij (70.), Kucser (90+1.), ill. Giroud (45+1.), Sissoko (76.)
Kiállítás: Kucser (90+5.), ill. Koscielny (90+1.)


Ukraine 2-0 France (All Goals) 15.11 ourmatch.net by ourmatch

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu