Ribéry: Hármat nyerünk és kész!

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 11. 19:28
Alig kezdődött el a bajnokság, máris magyarázkodásra kényszerülnek a Bayern Münchennél, Franck Ribéry szerint három győzelemmel helyre rakhatják a felettébb gyorsan kisiklott vonatot.


A bajorok a Bundesliga nyitányán 1-0-ra égtek meg a Borussia Mönchengladbach ellen, de sokat nem bánkódhatnak, mert máris jönnek az újabb fontos mérkőzések.

„Lényeges, hogy nyerjünk a Wolfsburg otthonában, de a következő kettő találkozón is" – nyitott a francia támadó egy müncheni sajtótájékoztatón.

A Bayern a 2009-es bajnok után szerdán a Bajnokok Ligája selejtezőjében a Zürichhel találkozik, majd a következő hétvégén a Hamburg ellen folytatja a bajnokságban.

Ribéry a padról állt be a Gladbach ellen, amely több mint jó hír volt a szurkolóknak, hiszen nemrég súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett, de később kiderült, nem nagy a baj.

„Teljes értékű munkát végzek vasárnap óta. Egy hétig voltam sérült, azelőtt zavaratlanul készültem, és 100 százalékot tudok nyújtani, ez pedig önbizalmat ad a folytatásra."

A futballistát kérdezték az új edzőhöz, Jupp Heynckeshez fűződő viszonyáról, mivel korábban arról szóltak a hírek, nem igazán jött ki Louis van Gaallal.

„Maximálisan bízok benne és motivált vagyok, tudja, hogy mindig teljes erőbedobással játszom. Ami pedig Van Gaalt illeti, kemény munka volt alatta, túl sok öröm nélkül."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu