Ribéry bízik az Aranylabdában

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 23. 09:14
Immár klubvilágbajnokként adott interjút Franck Ribéry, a Bayern München karmestere, aki a Le Parisiennek tekintett vissza arra az esztendőre, amely akár Aranylabdát is eredményezhet számára a január 13-i FIFA-gálán.


"Nyugodt vagyok, a legjobbat hoztam ki magamból ebben az évben, ennél többet talán nem is tehettem volna. Az biztos, hogy nem kedvezett nekem, hogy kitolták a szavazás határidejét" - emlékeztetett a FIFA-döntésre Ribéry, amelynek értelmében sokan úgy is leadhatták voksukat, hogy figyelembe vették Cristiano Ronaldo remeklését a svédek elleni, novemberi vb-pótselejtezőben.

"Profi pályafutáson legszebb éve volt. Néhány hónap alatt öt trófeát nyertem, amire büszke lehetek" - tette hozzá a francia zseni, aki a válogatottal kapcsolatban is megfogalmazta céljait: "ott akarok lenni a hazai rendezésű, 2016-os Eb-n, és el akarom érni a 100-szoros válogatottságot."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Már csak hárman nyerhetnek Aranylabdát
A FIFA és a France Football hétfő délután nyilvánosságra hozta, hogy még hárman nyerhetik meg a 2013-as Aranylabdát: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Franck Ribéry. Micsoda meglepetés…...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Franck Ribéry
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu