„Remélem, Gera felépül és aláír!"

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 14. 20:04
Roy Hodgson tárt karokkal várja Gera Zoltán West Bromwich Albionnál, amennyiben a magyar középpályás egészséges lesz. A birminghami klub szakvezetője az Express and Star című lapnak nyilatkozva elmondta, optimista azt illetően, hogy Gera mihamarabb felépül bokaműtétje után, és aláírja szerződését a birminghami klubhoz, amelyben korábban négy szezont húzott le.



„Zoltán műtétje jól sikerült, majd meglátjuk, hogyan gyógyul. Én bizakodó vagyok azt illetően, hogy teljesen egészséges lesz,  megfelel az orvosi vizsgálaton a klubnál, s aláír hozzánk" - nyilatkozta Roy Hodgson, aki a Fulhamben már dolgozott a magyar játékossal. 

Gera a Premier League új szezonjának első három meccsén nem szerepelhet, miután a 2010/2011-es szezon zárásán, még Fulham-játékosként kiállították. Hodgson reméli, hogy mire lejár a magyar válogatott csapatkapitányának eltiltása, harcra kész állapotba is kerül...

Hodgson másba is bízik, jelesül abban, hogy sikerül Tomasz Kuszczakot leigazolni a Manchester Unitedtől a nyáron a török Bursasporhoz szerződött Scott Carson pótlására.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu