Reina követné Torres példáját

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 8. 16:20
Pepe Reina, a Liverpool kapusa üzent a vezetőknek, legfrissebb nyilatkozatában elmondta, fontolóra venné a nyáron a Manchester United vagy az Arsenal esetelges ajánlatát. Úgy véli, tisztában kell lennie a realitásokkal, és klubja jelenleg nincs egy szinten a PL-aranyért harcoló csapatokkal. Márpedig ő címeket akar nyerni.


Reina tíz hónapja írt alá hatéves szerződést a Liverpoollal, de most jelezte, elképzelhető, hogy el kell hagynia szeretett klubját, ha sikereket elérni, mielőtt bealkonyodik pályafutásának. Nagyon szeretne ismét a Bajnokok Ligájában szerepelni, s vajmi kevés esély mutatkozik arra, hogy a jövő szezonban ezt a Poollal megtehesse.

"Van der Sar lassan szögre akasztja a kesztyűit és az Arsenal is érdeklődik" - kezdte Reina az Onda Cero rádiónak.

"Nem mondhatom és csinálhatom azt, amit akarok, tavaly hosszabbítottam meg a szerződésem. Mindazonáltal természetes, hogy egy játékos trófeákat szeretne nyerni. Szeretném azt gondolni, hogy a távozások miatt nem fogunk még lejjebb csúszni. A Liverpool mindig is nagy klub lesz, de realistának kell lennünk, a valóság az, hogy nem vagyunk a Manchester City, a Chelsea vagy az Arsenal. szintjén. Ez az igazság."

"Nem is olyan régen a topcsapatok között tartottak számon minket, még a Bajnokok Ligájában is, de az elmúlt két évben sok minden megváltozott" - zárta mondandóját a világbajnok spanyol kapus.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu