Raúl az amerikai másodosztályban

Szerző: MTILétrehozva: 2014. október 21. 13:18
Minden idők egyik legjobb spanyol futballistája, Raúl González az Egyesült Államokban, az NASL-ben szereplő Cosmosban folytatja pályafutását.


A csatár nemcsak játszani fog, hanem - a kedden bejelentett, bár hivatalosan alá még nem írt megállapodás értelmében - a New York-i együttes akadémiáján oktatni is fogja a fiatalokat.

A 37 éves labdarúgó új csapatában a 2015 tavaszán kezdődő idényben mutatkozik be. Legutóbb a katari al-Szadd együttesét erősítette, amellyel utolsó mérkőzését idén márciusban játszotta.

A válogatottban 102-szer játszott, és 44-szer volt eredményes. A Real Madridnak 16 szezonon át volt a futballistája, 741 meccsen 323 gólt jegyzett. A csapattól 2010-ben távozott, hat bajnoki címet szerzett, négyszer ünnepelhetett spanyol Szuperkupa-győzelmet, háromszor nyert Bajnokok Ligáját, egyszer Európai Szuperkupát, és kétszer a klubvilágbajnokság elődjének számító Interkontinentális Kupát.

A Real után Németországban, a Schalkéban két idényt töltött el, s Német Kupa-győztesnek is vallhatja magát, legutóbb pedig katari bajnoki címet szerzett.

Ő a Bajnokok Ligája mindenkori legjobb gólszerzője 71 találattal, az örökranglista elsőjeként jelenleg kettővel előzi meg a Real Madridban játszó Cristiano Ronaldót és hárommal az FC Barcelonát erősítő, s 68 gólnál tartó Lionel Messit.

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!

Címkék: Raúl González
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu