Ranieri: Az Inter vérében van a győzelem

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 22. 19:45
Csütörtöktől Claudio Ranieri irányítja a szakmai munkát az Inter labdarúgócsapatánál, az 59 éves mester már meg is tartotta első edzését, pénteken mutatják be hivatalosan, s szombat este hat órától debütál a Renato Dall' Arában, a Bologna ellen. Következzen első nyilatkozata Inter-edzőként a klub saját tévécsatornájának.


"Nagy lelkesedéssel látok munkához, boldogan tettem eleget a felkérésnek. Morattival már régóta ismerjük egymást, azokból az időkból, amikor még nem is volt az Inter elnöke. Találkozónkon felelevenítettük egy kicsit a múltat, sok minden más mellett. Akkor még ellenfél voltam, de egy profi edző számára teljesen természetes, hogy a maximumot adja, miután elkötelezte magát valahová."

"Rossz passzban van az Inter, szerintem a sérülések és a balszerencse nagyban hozzájárult ehhez. Ezzel együtt nem is kérdés, hogy ennek a csapatnak a vérében van a győztes mentalitás. A legjobbat akarom kihozni belőlük. Nem győztes felállásban gondolkodom, hanem győztes játékosokban, és abban, hogy hamar meglesz az összhang edző és a futballisták között. Ha így lesz, messzire juthatunk."

Az elnök Massimo Moratti is szót kért, elmondta, Ranieri ideális választás, aki teljes mértékben készen áll a feladatra, s mindent tudás birtokában van ahhoz, hogy felrázza az Intert.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu