Ramos: Bárcsak most lenne a Clásico!

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 28. 11:55
Negyvenhárom nappal a Clásico előtt Sergio Ramos megkezdte a visszaszámlálást. A Real-Barcát valószínűleg december 10-én rendezik, de a világbajnok hátvéd a legszívesebben már most megmérkőzne a címvédő, BL-győztes katalán együttessel.


José Mourinho csapata 19 gólt lőtt az elmúlt öt mérkőzésen, szerdán a Villarrealt lépte le lenyűgöző játékkal félóra alatt, csak a Levante tündérmeséje akadályozta meg őket abban, hogy élre álljon a tabellán. A Barca előtt egy pontocska az előnyük.

"Jól megy a csapatnak, azt hiszem sínen vagyunk. Most lenne a lehető legjobb találkozni a Barcelonával. Topformában van a legtöbb játékosunk, az edzőnknek sikerül a maximumot kihoznia a futballistákból. Mindenki láthatja, hogy nagyon együtt va ez a keret, de alázatosan kell dolgoznunk kell tovább, meg kell őriznünk a szerénységünket" - mondta Ramos a Cadena Copa rádió mikrofonja előtt.

A Madrid a Real Sociedad otthonában vendégeskedik szombaton, míg a Barca a Mallorcát fogadja a fordulóban. A következő héten vasárnap délben lépnek pályára a blancók otthon, az Osasuna ellen.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu