"Pirlo a Realban? Nem, az az idő elmúlt"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 17. 11:09
Carlo Ancelotti, a Real Madrid edzője határozottan tagadta azokat a híreszteléseket, miszerint át akarná vinni Spanyolországba a Juventus veterán sztárját, Andrea Pirlót, akivel nyolc évig együtt dolgoztak, és sikert sikerre halmoztak Milánóban.


 

Andrea Pirlo szerződése utolsó évébe lépett Torinóban, de korántsem biztos, hogy marad a Juventus csapatánál, legalábbis ha Antonio Conte vezetőedző nem tudja garantálni, hogy helyet kap a kezdőcsapatban, és továbbra is fontos szerepet játszik.

A tréner azonban már jelezte, ezt nem biztos, hogy meg tudja ígérni, különösen azután, hogy a helyére igazolt fiatal Paul Pogba már első évében fantasztikusan játszott. Így viszont könnyen lehet, hogy a 34 éves Pirlo máshol folytatja sikerekben gazdag karrierjét.

A média úgy tudja, hogy egykori milánói mestere, a most a Real Madridot irányító Carlo Ancelotti szeretné leigazolni a kizárólag olasz bajnoki tapasztalattal rendelkező mélységi irányítót. Ezt azonban a szakember hétvégén tagadta.

"Andrea Pirlo a Real Madridban? Nem, nem, azok az évek már elmúltak, még akkor is, ha még mindig a világ egyik legjobb középpályása" - zárta le kérdést egy gyors huszárvágással Ancelotti egy rásióműsorban. Az 1995 óta profi játékos 2011 óta játszik a Juventus csapatában, ahol 99 meccsen lépett pályára, 10 gólt szerzett, meg persze két bajnoki címet (2012, 2013).

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu