Pintér győzelemmel tért vissza a Győrhöz

Létrehozva: 2012. március 9. 20:28
Az első félidő végén még kifütyülték, a végén már vastapssal jutalmazták Pintér Attila vezetőedzőt, aki győzelemmel tért vissza a Győr labdarúgócsapatához: együttese 4-1-re nyert a vendég Siófok ellen a labdarúgó NB I 19. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.


 

Labdarúgó NB I, 19. forduló:

Győr-Siófok 4-1 (0-0)

Győr, 2500 néző, v.: Szilasi

Győr: Stevanovic - Babic, Fehér Z., Stanisic, Völgyi - Pátkai, Trajkovic, Pilibaitis (Kamber, 51.) - Ahjupera (Aleksidze, 75.), Dudás (Dinjar, 58.), Koltai

Siófok: Milinte - Mogyorósi, Fehér Zs., Lengyel D., Kiss Zs. (Fejes, a szünetben) - Heffler, Kecskés (Huszák, 60.), Egerszegi, Melczer (Pál, 73.) - Haraszti, Simon A.

Gólszerző: Pátkai (56., 72., 86.), Dinjar (83.), illetve Simon A. (90.)

sárga lap: Stanisic (21.), Koltai (58.), Aleksidze (77., 78.), illetve Melczer (33.), Fehér Zs. (44.), Mogyorósi (64.)

piros lap: Aleksidze (78.)

A kispadon Csertői Aurélt váltó szakembert kedden - napra pontosan egy évvel szerződésének felbontása után - nevezték ki ismét a győriek trénerévé.

A hazaiak a pénteki győzelmükkel három pontra csökkentették hátrányukat a listavezető, szombaton pályára lépő Debrecennel szemben.

Az első félidő rengeteg hibát hozott mindkét oldalon, így komoly helyzet nélkül futballozták végig a csapatok ezt a játékrészt.

A szünet után kidomborodott az ETO nagyobb tudása, a győrieknél Pátkai mesterhármast ért el, s végül a hazaiak megérdemelten arattak fölényes győzelmet.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu