Pellegrini levette a kezét Barryről

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 20. 09:37
Manuel Pellegrini, a Manchester City menedzsere négyszemközt beszélt a csapat eddig meghatározó játékosával, a védekező középpályás Gareth Barryvel, akinek már csak egy év maradt a szerződéséből. A játékos kitöltheti szerződését, de ha kezdőjátékos akar lenni, kereshet új csapatot.


 

A 32 éves Gareth Barrynek ez az ötödik szezonja az Etihad Stadionban, ami nagy változásokat hozhat számára. Eddig ugyanis mindig alapembernek számított 2009-es érkezése óta (175 meccs/8 gól), de már csak egy év van hátra szerződéséből, a Manchester City pedig eddig még nem hosszabbított vele, így idén már cserepadra szorulhat.

Manuel Pellegrini, a csapat új menedzsere szerint a játékos jövője csak saját magán múlik. "Attól függ, mit akar... hiszen ott van a posztján Jack Rodwell, Javi Gacía és Fernandinho is - mondta a chilei mester. - Beszéltem Gareth-tel, ő maradni akar, semmi problémája sincs. Harcolni fog a helyéért, mint mindenki más."

"De ha menni akar, mert van jobb lehetősége, a döntés rajta áll" - tette hozzá Pellegrini. Gareth Barry nem játszott a nyitófordulóban a Newcastle United ellen, és a hírek szerint le szeretne ülni Txiki Begiristain futballigazgatóval, hogy még a nyári átigazolási időszak lejárta előtt tisztázza a jövőjét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bekezdett a Man. City a bajnokságban
VIDEÓ! Amilyen nehéz sorsolást kapott a Manchester City az első fordulóra, olyan szépre sikerült Manuel Pellegrini debütálása a csapat kispadján. A világoskékek mindkét félidőben két góllal voltak jobbak a Newcastle-nél (a...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Nekünk a legjobb a keretünk Angliában"
Manuel Pellegrini, a Manchester City új menedzsere szerint jelenleg csapatának van a legerősebb kerete a Premier League-ben, ezért jó esélyekkel vágnak neki a 2013/2014-es szezonnak, hogy visszahódítsák az angol bajnoki trófeát....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Gareth Barry
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu