"Nekünk a legjobb a keretünk Angliában"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 10. 12:50
Manuel Pellegrini, a Manchester City új menedzsere szerint jelenleg csapatának van a legerősebb kerete a Premier League-ben, ezért jó esélyekkel vágnak neki a 2013/2014-es szezonnak, hogy visszahódítsák az angol bajnoki trófeát.


 

Manuel Pellegrini a nyáron vette át a stafétabotot Roberto Mancinitől, és ült le a Manchester City kispadjára. Azóta a klub 87 millió fontot költött, és sebtiben leigazolta Jesús Navast (15 millió), Fernandinhót (30 millió), Stevan Joveticet (22 millió) és Álvaro Negredót (20 millió), csupa jól csengő nevet, akikkel kétség kívül erősödött a keret.

"Azt hiszem, nekünk van a legjobb keretünk Angliában - mondta a lassan 60 éves chilei edző. - Már amúgy is nagyon jó csapatunk volt, de még négy fontos játékost vásároltunk, akikkel rengeteget javulhatunk. Reméljük, mér a Newcastle elleni hazai nyitómeccsen elkezdjük a győzelmi sorozatot, és újabb trófeát nyerünk a klubnak."

A csapat argentin jobbhátvédje, Pablo Zabaleta lett az év játékosa a klubnál, és a mester továbbra is bízik benne. "Nagyon jó a hangulat az öltözőben, és garantálom minden szurkolónak, hogy nagyon keményen dolgoztunk az előszezonban, éhesek vagyunk a sikerre, a kupákra, és a szezonban valamit nyerni akarunk." - mondta a játékos.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu