Pattanásig feszült idegek a PSG-nél

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 15. 16:53
Nené nehezen viselte, hogy a cserék között ülte végig a Rennes elleni bajnokit (1-1), és az öltözőben alaposan összekülönbözött a vezetőedzővel. A PSG-nél máris feszültséget szül a csapaton belüli versengés és a gyenge eredmények.


Nené tizennégy góljával a PSG legeredményesebb játékosa volt az előző idényben, ám kisebb sérülése miatt csak a cserék közé nevezte Kombouaré mester a Rennes ellen.

A párizsiak csak egy pontot gyűjtöttek a találkozón, a támadó pedig egyetlen percnyi játéklehetőséghez sem jutott, ami alaposan felingerelte.

A L’Équipe francia szaklap szerint a játékos valóságos patáliát csapott az öltözőben, ordibált, az asztalt rugdosta, és csak még nagyobb haragra gerjedt, mikor az edző próbálta lehiggasztani.

Nené végül a csapatbuszon nyugodott le, de Kombouré állítólag igen rossz szemmel nézte a kifakadást, amely már rövid távon befolyással lehet a gólvágó csapatban betöltött szerepére.

A PSG a nyári nagybevásárlás, 85 millió euró elköltése után is csak egy pontra volt képes a Ligue 1 első két fordulójában, és belső források szerint túl sok lehetőség nincs a javításra – fejek hullhatnak. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu